06-02-2024 11:24:34
İstikbal Koltuk Modelleri

İstikbal Koltuk Modelleri ile Benzersiz Dekorasyon Örnekleri

Ev dekorasyonu denildiğinde akıllara doğrudan koltuk takımları gelir. Büyüklü küçüklü salon ve misafir odalarını süsleyen koltuk takımları için İstikbal trendlerine bir göz atılabilir. Modern, konforlu ve şık takımlarıyla isminden söz ettiren İstikbal sayesinde sizler de ev dekorasyonunuzu yenileyebilirsiniz. Farklı renk ve dokularda hazırlanan mobilyalarla evinizi sil baştan değiştirebilirsiniz.

Kreatif Dokunuşların Sihri: Köşe Koltuk Takımları

Her tarz dekorasyona uyum sağlayabilen köşe koltuk takımları ev ve iş yerleri için vazgeçilmez mobilyalar arasında yer alır. Alanın büyüklüğü ve dekorasyon renklerine göre kolayca seçilebilen köşe takımları L koltuk ismiyle de anılır. Evinde şık dinlenme alanı yaratmak isteyenlere hitap eden köşe takımları, modası geçmeyen koltuk modelleri arasında yer aldığı için uzun yıllar kullanılabilir.

Tercih edilecek alana göre şekillenen köşe koltuk takımları, modern tasarımlarının yanında kullanışlı yapılarıyla da ön plana çıkar. Sizler de alanı verimli kullanmayı hedefliyorsanız ve odanız küçükse İstikbal Star X Köşe Takımı gibi modelleri inceleyebilirsiniz. 1 adet tekli, 1 adet uzatma ve 1 adet ikili koltuktan oluşan böyle setler, küçük alanların verimli kullanılmasında etkilidir.

Öte yandan daha büyük salon ya da misafir odaları için köşe koltuk takımı düşünülüyorsa kişi sayısı göz önüne alınabilir. Takım içeriğinin alıcıya göre şekillenebildiği Rova Köşe Takımı Lacivert gibi ürünler rahat ve geniş tasarımlarıyla ön plana çıkar. Öte yandan dileyen bu tarz mobilyaları berjer koltuk, orta sehpa ve şık lambaderlerle kombinleyebilir.

Modern Olduğu Kadar Dayanıklı Koltuk Takımları

Yılın trendleri baz alınarak hazırlanan koltuk takımları modern olduğu kadar konforlu ve dayanıklı olmalıdır. Evin en çok kullanılan alanında tercih edilecek olan koltuk takımları için aranacak ilk kriter dayanıklılıktır. Uzun yıllar severek kullanılan böyle fonksiyonel koltuk takımları için bütçenizi netleştirerek İstikbal’e bir göz atabilirsiniz. Birbirinden farklı malzemeler kullanılarak tasarlanan böyle mobilyalar aynı zamanda zengin renk içeriğiyle dikkat çeker.

Avangart, modern, klasik ve chester koltuk takımlarını bünyesinde sunan İstikbal’in yeni ürünü Platin Koltuk Takımı gibi şık setlere yönelmek de mümkün. Tekli parçalarla dekorasyon yapmak istemeyenlere hitap eden bu tarz koltuk takımları setli olarak sunulur. Dayanıklılık, konfor ve şıklığı aynı anda sunan takımların içinde orta sehpa ve zigon sehpa da mevcut.

Modası asla geçmeyen avangart modeller arıyorsanız da İstikbal’in yeni ürünleri arasında yer alan Arena Koltuk Takımı tam sizlik. Geleneksel çizgileri modernlikle buluşturan böyle oturma grupları yine aynı şıklıkta aksesuarlarla kolayca dekore edilebilir. Üçlü, ikili ve berjerden oluşan böyle İstikbal oturma grupları odanın büyüklüğüne göre daha da çeşitlenebilir.

Tasarım Harikası İstikbal Koltuk Modelleri

İstikbal güvencesiyle 2 yıllık garanti kapsamına alınan koltuk modelleri her tarza hitap eden türleriyle dikkat çeker. Kişilerin zevkine en çok uyan seçenekleri kolayca inceleyebildiği koltuk modelleri, tamamlayıcı mobilyalarla daha eşsiz bir hâle getirilebilir. Her yaş grubuna hitap eden modern koltuk takımları başta olmak üzere avangart, klasik ve chester gruplarına İstikbal üzerinden ulaşabilirsiniz.

Dayanıklılık ve konforunun dışında tasarım ayrıntılarıyla ön plana çıkan İstikbal, hem yeni evleneceklere hem evini yenileyenlere Blanca Koltuk Takımı ile kolaylık sağlayabilir. Yüksek ayaklı modern tasarımıyla ön plana çıkan oturma grubu bordo, lacivert, vizon ve gri renk seçenekleriyle her yaş grubunun ilgisini çeker.

Öte yandan klasikten şaşmayan kişileri de yalnız bırakmayan İstikbal, Prado Koltuk Takımı gibi tasarım harikası oturma gruplarıyla dikkat çeker. İşleme ayrıntılarıyla ön plana çıkan ayaklar, eşsiz renk uyumu ve modası geçmeyen şıklık için geleneksellikten şaşmayanların mutlaka bu tarz koltuk takımlarına göz atmasında fayda var. Kolay ödeme seçenekleri ve taksit imkânıyla ön plana çıkan İstikbal oturma grupları özelleştirilebilir hizmetiyle de dikkatinizi çekecektir.

İstikbal Koltuk Modelleri İstikbal Koltuk Modelleri

Çok Beğeneceğiniz İstikbal Koltuk Takımlarını İncelemeye Ne Dersiniz?

Günün yorgunluğunu atabileceğiniz, sevdiklerinizle keyifli anlar yaşayabileceğiniz alanların başında salon, oturma odası ve misafir odaları gelir. Ev dekorasyonunda mutfaktan sonra en çok kullanılan alanın bu kısım olması da konforun es geçilmemesine işaret eder. Çay – kahve sohbetlerine eşlikçi olan koltuk takımları her yıl farklı trendlerle hazırlanır. Müşterilerine sadece konfor ve dayanıklılık vadetmeyen İstikbal sayesinde yılın en şık koltuk takımlarına ulaşmak artık çok daha kolay.

İnternet sitesi üzerinden her detayını inceleyebileceğiniz koltuk takımları birbirinden farklı tasarım çizgilerinden oluşur. Odanın alanı, kişisel zevkler ve genel dekorasyon baz alınarak seçilebilen İstikbal koltuk takımları, ücretsiz kurulum ve 2 yıl garantisiyle de ön plana çıkar. Tekli, ikili, üçlü ya da köşe takım olarak hazırlanan böyle mobilyalar için hemen şimdi internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Her bütçeye uygun seçenekleri sunan İstikbal aracılığıyla sizlerde evinizi yenileyebilir ya da yeni evlenecek sevdiklerinize önayak olabilirsiniz. Tasarım detaylarıyla kalitesini ortaya koyan İstikbal koltuk takımları, tamamlayıcı mobilyalarla eşsiz bir dekorasyonun öncüsüdür. Zengin renk içeriği sayesinde yıllarca sorunsuz kullanılabilen İstikbal koltuk takımları, taksitli ödeme seçenekleriyle de internet alışverişi yapmak isteyenlere kolaylık sunar. Kısa sürelerde gerçekleştirilen teslimat ve ücretsiz kurulumlarla sizler de hayalini kurduğunuz oturma grubuna sahip olabilirsiniz.

Bu içeriği paylaş:
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.